duminică, 6 noiembrie 2016

Ce prefera damele: pantofi cu sau fara toc ?

In acest sezon de toamna - iarna magazinele online au scos o multime de modele de incaltaminte special create pentru iubitoarele de pantofi. Joyas nu face exceptie si vine cu ultimele trenduri in materie de pantofi de dama din piele, cizme, botine si ghete. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu aveti nicio scuza sa nu fiti in trend in aceasta perioada a anului.

Pantofi cu toc

Indiferent de ocazie, o pereche de pantofi eleganti, cu sau fara toc va vor scoate din incurcatura, iar cu ajutorul lor veti putea crea o tinuta care va atrage cu siguranta toate privirile. Puteti opta pentru incaltaminte cu un toc cui, traditional sau mai gros, in functie de evenimentul la care mergeti sau de restul tinutei.

O femeie trebuie sa aiba in garderoba cel putin o pereche de stiletto nude si o alta pereche negri pentru ca aceste doua nuante se potrivesc aproape oricarui stil. Aruncati o privire asupra modelelor de pantofi de pe Joyas si veti gasi mai mult ca sigur un model pentru gustul dumneavoastra.

Pantofi fara toc


Daca aveti un stil de viata mai agitat, sunteti mereu pe fuga sau pur si simplu nu vreti sa purtati tocuri, atunci nu este niciun fel de problema pentru ca in acest sezon sunt la moda si papucii cu talpa plata. Prin urmare, in acest caz o pereche de pantofi de dama din piele de pe Joyas reprezinta o investitie foarte buna multumita calitatii si a ofertelor de pret.

Pentru ca in aceasta vara mocasinii au fost la mare cautare, nu trebuie sa renuntati la acest tip de incaltaminte nici in sezonul de toamna deoarece designerii au creat modele asemanatoare pentru perioada mai rece. Pantofii tip oxford sunt de asemenea o alegere buna, mai ales sunteti adepta unui stil clasic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu