duminică, 27 noiembrie 2016

Ce purtam in 2016: ghete cu toc sau fara ?!

Odata cu sezonul rece trebuie sa ne adaptam si tinutele pentru a face fata temperaturilor scazute, dar in acelasi timp trebuie sa ramanem si in tendinte. Prin urmare, aveti o ocazie potrivita pentru innoirea papucilor printr-o sesiune de cumparaturi la Joyas, iar in acesta perioada sunt la mare cautare ghetele cu sau fara toc, fiind extrem de versatile, comode si elegante.

In functie de stilul dumneavoastra puteti sa optati pentru mai multe modele, care sa va intregeasca outfit-ul si sa va creeze o imagine buna. Pentru persoanele care urmaresc mereu ultimele trenduri, in acest an vedetele sunt culorile si imprimeurile cat mai diverse. Totodata, modele clasice si simpliste se vor purta mereu deoarece sunt usor de asortat si pot fi combinate cu o multime de articole vestimentare.

Ghete cu toc

Chiar si in anotimpul rece puteti sa fiti elegante daca alegeti o pereche de ghete dama cu toc, cu
sireturi, strasuri sau fermoare. Anul acesta a revenit in trend blanita in diverse forme, culori si texturi, mai ales atunci cand va doriti sa adaugati un plus de rafinament look-ului.
Indiferent daca ploua afara sau este frig, produsele de la Joyas sunt de o calitate inalta si va protejeaza de orice obstacole ale toamnei. In plus, nu va feriti sa va luati tocuri deoarece constructia pantofilor este realizata astfel incat sa poata fi purtati fara dificultate pe toata perioada zilei.

Ghete fara toc


Daca va doriti o pereche de papuci in tendinte, dar care in acelasi timp sa fie comozi si dintr-un material mai nonconformist, atunci puteti sa alegeti modele de ghete dama din cauciuc. Toamna este momentul potrivit din an pentru aceasta incaltaminte, iar gama de culori este una foarte larga incepand de la negru pana la nuante stridente. De asemenea, si incaltamintea din piele naturala este excelenta, mai ales daca va doriti un articol care sa reziste in timp si la conditiile de afara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu