marți, 22 noiembrie 2016

Cat mai costa un bilet de avion pana in Malta?

Iubitorii de calatorii se vor bucura intotdeauna de ofertele cele mai bune ale operatorilor din Romania, iar cum toamna este sezonul city break-urilor, marile orase ale lumii sunt luate cu asalt de catre turisti. In acest an raman la mare cautare destinatiile clasice, precum Madrid, Barcelona, Roma, Berlin, Bruxelles sau Milano, insa sunt multi care ar dori sa evite aglomeratia, asa ca ar putea sa se orienteze catre orase sau tari omise de pe itinerariile turistilor.

Astfel, o alegere foarte inspirata o fac cei care se orienteaza dupa un bilet avion Malta, o tara de dimensiuni modeste si cu o populatie de mai putin de jumatate de milion de locuitori, aflata la mai putin de 100 de km de coasta Italiei. Cele mai atractive oferte sunt disponibile la Aerotravel, sistem ce scaneaza toate zborurile si afiseaza astfel preturile cele mai avantajoase pentru turisti, fiind foarte usor, astfel, sa se ia cea mai buna decizie.

Mai mult confort

In plus, multe zboruri sunt directe, din diferite orase ale tarii, motiv pentru care pasagerii se bucura de mai mult confort, mai putin timp pierdut si scade semnificativ riscul ca bagajul sa fie ratacit prin aeroport. Mai mult, cei care aleg un bilet avion Malta, au la dispozitie un zbor direct din Bucuresti, operat de Wizz Air, astfel ca in doar doua ore ajung direct din capitala pana la Valleta, fiind operate doua curse pe saptamana.

Alte destinatii diferite


La fel de accesibile sunt si multe alte orase ale lumii, fiind mai ieftin ca niciodata planuierea vacantei de vis, iar orase faimoase sunt la doar un click distanta cu Aerotravel. Italia, Spania, Belgia, Germania, Turcia sau Grecia, toate raman la mare cautare, fiind vizitate de turisti din toate colturile lumii, iar un avantaj important este faptul ca acestea sunt accesibile din mai multe orase romanesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu