duminică, 2 octombrie 2022

Te-ai săturat de monotonia rutinei zilnice? Evadează!

Stilul nostru de viață este unul aglomerat, suntem mereu pe fugă cu scopul de a rezolva cât mai multe probleme și lăsăm prea puțin timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat. Nimeni nu poate rezista muncind întruna, pauzele de recreare fiind cheia marilor succese. Fie doar câteva zile, un weekend, orice mică ieșire te poate ajuta să-ți reîncarci bateriile și să-ți faci niște amintiri frumoase pentru totdeauna.

Dacă vrei să-ți petreci concediul liniștit, fără stres și bătăi de cap, apelează la specialiști în domeniu. Echipa Roju îți oferă servicii de turism pentru numeroase destinații de top, fiind sprijinul tău în realizarea unui voiaj de vis. Fiind un brand de încredere, premiat, cu o experiență de 15 ani, care oferă vacanțe asigurate prin Omniasig, vei avea parte de tot confortul după care tânjești.

Scapă de frigul din țara noastră

Dacă nu-ți place iarna geroasă, sau pur și simplu preferi căldura, un City Break Dubai ar putea fi pe placul tău. Delimitat de oceanul albastru și deșertul arzător, cu cei mai impresionanți zgârie-nori din lume și insule artificiale cu design aparte, acesta este un loc mistic, modern și ambițios, care abia așteaptă să fie descoperit.

Cald tot timpul anului, cu peste 1000 de kilometri de plajă și o vară ce ține din mai până în octombrie, cu temperaturi de peste 40 de grade, aceasta este destinația ideală pentru toți cei care caută bronzul perfect, indiferent de anotimp.

Situat pe coasta de sud-est a golfului Persic, este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Fiind dezvoltat prin industria petrolului și a gazului acesta este un ținut îmbelșugat, care își arată bogăția fără sinchiseală, aici găsindu-se unicul hotel de șapte stele de pe planetă.

Încă nu te-ai hotărât? Iată și alte motive în favoarea acestei locații

În Dubai sigur nu te plictisești! Aproximativ 90% din populația acestuia vine dinafara țării, fiind căminul a peste 200 de naționalități, care și-au lăsat amprenta asupra acestei metropole. Așadar, aici vei întâlni o combinație de culturi, cu diferite tradiții, preparate culinare și evenimente, diversitatea de aici fiind una inegalabilă.

Dacă vrei să vezi de la distanță impunătoarea clădire Burj Khalifa și să ieși puțin din forfota străzilor, deșertul cu dunele sale fierbinți este doar la o aruncătură de băț. Ca mijloc de transport poți opta pentru cămile, ATV-uri sau mașini de teren, iar odată ajuns aici, poți experimenta ceva unic: schiatul pe nisip, sau dacă preferi, poți să te dai cu placa.

Iar dacă ți se face dor de ninsorile și răcoarea de acasă, nu ezita să vizitezi complexul Ski Dubai, un snow-park interior, cu zăpadă artificială, pârtii de schi, cinema și mici pinguini. Așadar, aici găsești tot ce ai nevoie pentru o escapadă memorabilă.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu