marți, 11 ianuarie 2022

Logan, mașina care crede în nevoile românilor

Dacia Logan este o mașină ușor de condus și fiabilă din punct de vedere mecanic. Această mașină este disponibilă în variante multiple, dar și în varianta break, în versiunea sa MCV, ce este capabilă să găzduiască până la 7 pasageri. Cu Logan, Dacia și-a dorit să creeze o mașină economică, ecologică și spațioasă. Dacia Logan va putea astfel să atragă toți șoferii care caută un vehicul robust și versatil la un cost mai mic. Și dacă tot am ajuns la acest capitol, trebuie să spunem încă de la început faptul că Loganul are un preț foarte bune, fapt pentru care vedem din ce în ce mai des rulând pe drumurile din România.

Dacia Logan are preț bun și se prezintă totuși o mașină cu un cost redus, dar un aspect îngrijit, simplu, iar caroseria Loganului reflectă simplitatea sedanului, care este comparabil cu un Renault Megane. Dacia oferă în special o gamă de mai multe culori pentru acest vehicul. Chiar dacă Logan nu este o mașină neapărat estetică, rămâne totuși plăcută ochiului și se bazează mai ales pe simplitate, pentru a atrage cel mai mare număr de simpatizanți.

În interior și în exterior, Dacia și-a dorit să rămână simplă, dar practică. Loganul este ca un sedan de familie spațios și confortabil, care oferă posibilitatea de a găzdui 5 adulți cu interiorul său mare. Pentru categoria sa de vehicul, Loganul acesta la preț bun oferă un spațiu mare de depozitare cu un portbagaj ceea ce echivalează cu un sedan mare. Singurul dezavantaj al acestei mașini românești, este izolarea fonică, iar asta pentru că este posibil ca pe autostradă Loganul să fie cam zgomotos. Dacia Logan oferă, așadar, un interior confortabil care să îți fie util, chiar dacă dotarea este într-o oarecare măsură entry-level.

Din punct de vedere al performanțelor, Dacia Logan oferă 2 motoare pe benzină cu o putere cuprinsă între 75 și 90 CP sau 2 Diesel, cu o putere cuprinsă între 70 și 85 CP. Cu toate acestea, inclusiv Dacia oferă un motor mai ecologic de 75 CP, combinând benzină și GPL. Loganul beneficiază de aceeași tehnologie ca și Renault Clio II și Modus, ceea ce îi conferă o manevrabilitate bună și o frânare excelentă.

Totodată,
Logan-ul este cu siguranță o mașină low cost, dar siguranța nu este neglijată. Echipat cu airbag-uri frontale standard și airbag-uri laterale opțional, ABS, dar și AFU pentru frânarea de urgență, Loganul la preț accesibil oferă o conducere controlată și siguranță pasagerilor săi comparabilă cu cea a celorlalți concurenți de pe această piață.

Cu alte cuvinte, Dacia Logan este un ca sedan low cost conceput francezi.  Dacia a reușit, așadar, să creeze o mașină versatilă și funcțională. Prețul său accesibil nu limitează calitatea, iar Loganul rămâne modern, spațios și sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu